Blogi

Kirjeenvaihdon automatisointi Instagramissa

Instagram tulee paikaksi, johon ihmiset tulevat tutustumaan brändeihin ja luomaan yhteyden. Instagram stories ja postaukset usein johtavat sidosryhmien jäsenien pyyntöihin. Stories ja postaukset inspiroivat ihmisiä, jotka kysyvät tuotteista ja palveluista, sekä osoittavat rakkautta brändiin tai joskus pyytävät apua.

Kun yritys reagoi nopeasti, sekä kommunikoi henkilökohtaisesti, se vahvistaa luottamusta ja lojallisuuta, kääntyy ihmisiä asiakkaiksi sekä asiakkaita pitkäaikaisiksi suhteiksi.
Tukipalvelun pyyntöjen hallinta voi olla haastavaa ottaen huomiota asiakkaiden odotusten kasvaavaa määrää useilla eri kanavilla. Optimoimalla työprosessin ja pyyntöjä esimiehistä, on mahdollista kasvattaa asiakkaiden tyytyväisyyttä ja samalla lisätä esimiesten tehokkuutta, joka vie myynnin kasvuun.

Instagram ja Facebook for Business ovat olleet viime aikoihin asti ainoa tapa yrityksille vastata asiakkaiden pyyntöihin käyttämällä sovellusta ja Facebook for Businessin yhteisen postilaatikon. Tämä oli hyväksyttävää muutamille pienille yrityksille muttei aivan tehokasta isoille brändeille, joilla on iso viestien määrä.

Uuden API:n käynnistämällä, Facebook ottaa käyttöön uusia ominaisuuksia Instagramille, jotka sallivat yrityksille vastata heti yleisiin kysymyksiin automaation avulla, edelleen tarjoamalla yhdistämään asiakkaita live-tukipalveluun tarvittaessa. Tämän ominaisuuden alfa-testi osoitti, että asiakkaiden brändit ovat parantaneet Instagram vastausasteita alustansa kautta.
Nyt, Facebook Messengerin avulla API yrityksiä voivat melkein automaattisesti reagoida Instagramin Direktissä asiakkaiden yleisiin kysymyksiin, käyttämällä dialogeissa painikkeita ja ns. rich mediaa (kuvat, videot, linkit)

Facebook kertoo, että API:n käyttävät yritykset voivat hallita läsnäoloan Instagramissakin, mukaan lukien profiilinsa, myymälänsä ja Stories.


Instagram kasvaa kokonaiseksi kanavaksi, jonka yritys voi integroida tietojärjestelmiinsä (ERP, CRM, help-desk, lojaalisuus, jne) Toisaalta, hyödyt käyttäjille ovat silminnähtäviä: he kommunikoivat yritysten kanssa omalla alueellaan, Instagramin sisällä.
Suositut brändit ovat jo kokeilemassa uutuutta.

Jos olet kiinnostunut Instagramin käyttämisestä, riittää vain se, että sinulla on yritystiili, näin voit määrittää erilaisten vaikeusasteiden skenaarioita. Kysy ilmaista neuvoa Fromniin tuotteista ja ratkaisuista tekstiviesteissä.